TJÄNSTER

Trött på medelmåttiga lösningar och tråkiga väggar? Önskar du att ditt hem fick mer personlighet eller att din arbetsplats står ut från mängden och får karaktär? Inget är för stort eller för litet. Jag tillhandahåller heltäckande inredningstjänster för både hemmet och företaget och kan hjälpa dig med inredning, styling och smakfullt utförda renoveringar. För företag skapar jag och stylar offentliga rum såsom kontor, hotell och restauranger.


INRED HEMMA

Jag hjälper dig inreda hela eller delar av ditt hem med allt vad det innebär i form av moodboards, färgsättning, textilier, val av möbler och inköp. 

Pris per timme 1195 ink moms eller offert på förfrågan.

Vill du, så kommer jag hem till dig för att gå igenom på plats och muntligt ge råd och tips på lösningar och vad som kan förändras och förbättras i valfria rum under två timmar. 

Pris 3495 ink moms (inom Skåne).

INRED KONTORET

Att få till ett kontor eller arbetsplats med en röd tråd och som känns både inspirerande och välkomnande för personal och kunder är inte det lättaste. Det kan handla om att göra om från grunden med layout och flytta väggar, byta ut befintlig inredning eller kanske komplettering i form av färgsättning och belysning. 


Pris fr. 1495 ink moms/timme eller enl. offert.

https://www.instagram.com/lacontessaarreda/?hl=en