REFERENSER

Anneli Castillo

HR-chef IT på Länsförsäkringar AB

"Med stort engagemang och uppmärksamhet för våra egna tankar, idéer och personligheter skred Andreas till verket med att hjälpa oss i utformningen av vårt nya boende. 

Andreas har skapat ett unikt och personligt hem till oss. Vi är en familj som lever i vårt hem så både material och möblemang är anpassat utifrån vårt leverne, men ändå med känslan av internationell lyx och design. Det började med 1 lägenhet, idag har vi samarbetat under 11 år och vi har anlitat Andreas till 5 av våra hem. Det säger väl allt!"

Caroline Larsson

 VD Yrkeslivsagenten

"Jag insåg inte ens att jag behövde hjälp men i en dialog med Andreas framgick det att hans bidrag skulle ta mitt hem till nästa nivå. Andreas är en inredare med bred och stark kompetens inom sitt domän. I vårt samarbete resulterade hans välutvecklade färdigheter i att förstå kundens behov, rymdanvändning, designestetik och hantering av utförandet tillsammans med kunskap om och tillgång till designobjekt och möbler ett slutresultat som jag glädjer mig åt varje dag. Processen att komma dit var både supereffektiv i alla aspekter och mycket rolig. Andreas är en riktig professionell i alla aspekter! Tillsammans med detta är kvaliteten jämfört med investeringen mindblowing. "

Matilda Alborn

DJ Mademoiselle Carousel

"Ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae."

Helené Nilsson

VD Agneshill

"Andreas har en säker stilkänsla. Har var ett värdefullt bollplank när vi tog fram en sammanhängande färgsättning i samband med att vi totalrenoverade vår sekelskiftesvåning"

https://www.instagram.com/lacontessaarreda/?hl=en